Blog Panas

Menulis Sambil Membakar

  • admin KambingBBQ

Follow Kami di Instagram


Hai semua.

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Kitorang dah lama dah create akaun instagram untuk Kambing BBQ ni. Manfaatkan teknologi serta merapatkan hubungan dengan instagrammer yang ada. Ingat buat bisnes kambing tak perlu instagram ke? Perlu jugak wooo....

Setakat ni tak banyak post lagi. Kadang-kadang blur tak tau nak post ape kat instagram tu. Tapi nak tak nak kena pikir la nak post apa benda tiap-tiap hari kat situ. Asal yang berkaitan kan.

Kalau korang ada idea apa yang perlu kitorang post kat situ bagitau la. Boleh la meriahkan lagi instagram kitorang tu.

Ok. Kepada anda yang nak follow instagram kitorang, boleh layari di http://instagram.com/kambingbbq

Jumpa lagi :)

#instagram #kambingbbq #kambinggolek #kambingbakar #kambinggolekkl #kambinggolekselangor

0 views
kambingperapgif.gif

Diuruskan Oleh:

Indok Utama Resources (001740713-M)

5-2G, Jalan Wangsa Delima 1A,

Kuala Lumpur Suburban Center 3,

Wangsa Maju

53300  Kuala Lumpur

 

email: dexpertkambingbbq@gmail.com

Kami berdaftar dengan:

© 2020/21 by Indok Utama Resources. All Right Reserved