Pakej Kambing Golek BBQ

Pakej Kambing Golek yang kami sediakan adalah menggunakan 100% arang kayu. Kami TIDAK MEREBUSNYA terlebih dahulu seperti yang dilakukan oleh sesetengah peniaga. Jadi anda boleh merasai tekstur kambing yang dibakar dan dimasak cukup bagi hidangan para tetamu. Rasailah keenakan kambing bakar kami yang lazat dan amat menyelerakan ini.

 

Kami menyediakan pelbagai perkhidmatan catering aqiqah, kambing golek aqiqah, self grill dan sebagainya. Kami menyediakan harga kambing panggang atau harga kambing golek murah dan berpatutan. Ianya untuk memastikan anda dapat menikmati kambing bakar dengan harga mampu milik.

 

Pakej yang dinyatakan termasuk pengangkutan ke lokasi sekitar Lembah Klang.

Untuk mengetahui lokasi yang diliputi dan juga pertambahan caj untuk ke lokasi-lokasi lain, sila rujuk di bahagian TERMA & SYARAT

 

 

SELEBRITI & VIP YG TELAH GUNAKAN DAN MENIKMATI SERVIS KAMI

Faizal Tahir - Penyanyi

Kami menggolek seekor kambing di rumah beliau sempena jamuan berbuka puasa

kambingperapgif.gif
Hari Raya Package.gif

Kambing Golek Standard (Lamb Frozen)

Pakej ini menggunakan kambing jenis frozen lamb (anak bebiri) di import dari Australia & New Zealand. Seekor kambing ini boleh dimakan sekitar 40-50 pax. 

Kambing Bakar

(Lamb Slice BBQ)

Pakej ini merupakan pakej bajet bagi penggemar kambing bakar yang ingin merasai kambing bakar dengan harga mampu milik

Kambing Aqiqah / Kambing Fresh

Pakej ini menggunakan kambing hidup yang disembelih berkualiti tinggi untuk tujuan aqiqah atau sebarang majlis. Menggunakan jenis kambing bebiri atau boer.

Rusa Golek / Rusa Bakar

Kami menggunakan daging anak rusa yang di import dari Australia & New Zealand. Alternatif kepada kambing. Seekor Rusa boleh dimakan sehingga 80-90 pax

Kambing Golek XL (Mutton Frozen)

Menggunakan kambing dewasa yang bersaiz besar. Seekor kambing saiz XL boleh dimakan sehingga 50-60 pax. Menggunakan bebiri Australia & New Zealand.

Accessories

(Menu Tambahan)

Selain kambing, kami juga turut menyediakan menu yang lain. Setiap menu tambahan hendaklah beserta dengan tempahan kambing golek kami.

kambingperapgif.gif

Diuruskan Oleh:

Indok Utama Resources (001740713-M)

5-2G, Jalan Wangsa Delima 1A,

Kuala Lumpur Suburban Center 3,

Wangsa Maju

53300  Kuala Lumpur

 

email: dexpertkambingbbq@gmail.com

Kami berdaftar dengan:

© 2020/21 by Indok Utama Resources. All Right Reserved