top of page
Image by James Sutton

Blog Panas

Menulis Sambil Membakar

  • Writer's pictureadmin KambingBBQ

Pakej Terbaru Kami: Kambing Pack BBQAssalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Setelah beberapa ketika kami membangunkan bisnes kambing golek ini, pelbagai idea yang kami ingin laksanakan agar ianya memberikan kepelbagaian serta memenuhi kehendak para pelanggan yang sentiasa meningkat setiap hari.

Syukur ke hadrat Allah Taala yang telah memberikan kami peluang untuk membantu untuk menceriakan majlis anda dengan hidangan kambing golek yang amat unik ini.

Setelah berbincang dengan sesama ahli team D'Expert Kambing BBQ, kami ingin memperkenalkan pakej terbaru kami iaitu, Kambing Pack BBQ.

Kambing Pack BBQ ini pada asalnya adalah daripada permintaan oleh pelanggan yang ingin belanja kawan-kawan mereka serta staf di dalam ofis mereka untuk merasai kambing bbq kami. Jadinya mereka order dalam kuantiti yang sedikit serta siap-siap kami pack kan untuk memudahkan mereka membawa balik.


* packaging seperti gambar di atas adalah sampel. Kami mungkin menggunakan packaging lain yang dirasakan sesuai semasa penghantaran nanti.

Permintaan ini semakin meningkat terutamanya pada bulan puasa. Oleh itu, kami merasakan yang kami perlu menyediakan pakej yang bersesuaian untuk menjadi rujukan para pelanggan nanti.

Oleh sebab itulah, kami ingin berkongsi kesedapan kambing bakar kami, jadinya kami sebaik mungkin menyediakannya dalam kuantiti yang kecil.

Daging yang kami gunakan adalah di bahagian shoulder (atau dikenali sebagai bahagian kaki hadapan kambing) dengan potongan setiap daging antara 1cm-1.5cm dan berat daging bagi setiap pack adalah sekitar 200g. Ianya memudahkan anda untuk menikmati daging kambing tersebut.

Pakej kami juga sudah termasuk sekali dengan mashed potato, coleslaw, blackpepper sauce dan brown sauce agar anda dapat menikmati hidangan kambing bakar kami dalam kuantiti yang sedikit. Namun, kami menetapkan order iaitu minimum 20 pack. Namun harganya tetap mampu milik

Untuk membuat tempahan, anda boleh menekan butang 'Tempah Sekarang' atau hubungi kami di talian 0192704811 (Faizul) / 0127856001 (Zairul)65 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page